DynaPlus 

DynaPlus is een merk van Hoenderdaal Fasteners, al ruim 50 jaar de schroevenspecialist. De schroeven van DynaPlus zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak. Met de schroeven kan snel, eenvoudig en veilig gewerkt worden en ze functioneren optimaal in verschillende soorten bouwstoffen. Topkwaliteit schroeven ontwikkeld in Nederland. In het schroevenlab in Veenendaal worden de schroeven continue ontwikkeld om ze nog beter te maken. Alle schroeven worden, voor ze in productie gaan, uitvoerig getest en ze zijn gegarandeerd geschikt voor duurzaam en veilig gebruik in de praktijk.

Dynaplus is het A-merk schroeven voor de professionele gebruiker en de klusser die gaat voor een top resultaat!

Ga naar schroeven:

Ga naar gereedschap:

Dynaplus® is een professioneel Nederlands schroevenmerk.

Ontwikkeld voor de vakman, voor optimaal schroefgemak. Schroeven met karakter, waar je opvallend eenvoudig mee kan werken door een zeer lage indraaiweerstand. Je kunt er snel, eenvoudig en veilig mee werken én ze functioneren optimaal in verschillende soorten bouwstoffen. Dynaplus® schroeven zijn uitvoerig getest en gegarandeerd geschikt voor duurzaam. En met het brede assortiment verschillende schroeven heb je met Dynaplus® altijd een passende schroef voor elke klus!

Complete serie gezwarte schroeven, bouten, moeren en ringen. Geheel nieuw zijn de zwarte tellerkop en de zwarte potdeksel schroeven.

De verschillende soorten schroeven

DynaPlus biedt verschillende soorten schroeven aan, zodat er voor iedere klus een passende schroef is! De soorten schroeven, die DynaPlus aanbiedt:

 • Beslagschroeven
  Speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van deur- en raambeslag en voor het eenvoudig afstellen van scharnieren. De schroeven hebben een kleine kop, en breken minder snel. De kop van de beslagschroeven hebben een speciale platte vorm, zodat deze schroeven mooi verzinken in de schroefgaten van scharnieren en beslag.
 • Glaslatschroeven
  Bij het plaatsen van glaslatten, gebruikt u glaslatschroeven om het beste resultaat te krijgen. De glaslatschroeven zijn zo ontwikkeld dat de glaslatten zonder voorboren eenvoudig bevestigd kunnen worden op de kozijnen. 
 • MDF schroeven
  De MDF schroeven zijn perfect te gebruiken wanneer u gaat werken met MDF, maar ook voor de doe het zelf klus zoals het maken van meubels en andere interieurbouw klussen. De schroeven verzinken in het plaatmateriaal en schroeven in MDF zonder te splijten. 
 • Houtbouwschroeven
  De houtbouwschroeven zijn er voor zowel indoor als outdoor houtbouw. De schroeven zijn ontwikkeld voor het fixeren van dragende houtconstructies. Daarbij zijn deze schroeven ideale houtdraadboutvervangers omdat ze vele malen sterker zijn en een hogere uittrekwaarde hebben.
 • Vlonder schroeven
  De sterkste vlonderschroef van Nederland! Het alternatief voor RVS vlonderschroeven zijn vlonderschroeven met een anti-roest-coating. Doordat de schroeven gemaakt zijn van gehard staal, zijn ze twee keer zo sterk als RVS vlonderschroeven en daardoor de ideale schroef voor de montage van hardhouten vlonderplanken.
 • Unischroeven platverzonken en cilinderkop
  De unischroeven zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak en zijn te verwerken in diverse bouwmaterialen. De schroeven hebben een speciale schroefdraad met een grove spoed, een unieke boorpunt en een transparant smeermiddel. Concreet betekent dit dat de schroeven vliegensvlug inschroeven, zonder voor te hoeven boren.
 • Tuinbeslagschroeven
  Voor het monteren van tuinbeslag, zoals hengen en duimhengen, raden wij aan om tuinbeslag schroeven te gebruiken. Deze schroeven maken het afhangen van hekwerk makkelijk doordat er geen gedoe meer is met slotboutjes, waarbij eerst nauwkeurig gemeten en voorgeboord moet worden.

DynaPlus biedt een passende schroef voor iedere klus!

Uniek gecoate buitenschroeven

Voor buitengebruik heeft DynaPlus een unieke coating ontwikkeld voor op de buitenschroeven, als alternatief op RVS. Het voordeel van deze coating is dat deze twee keer zo sterk is en een zeer goede roestwerendheid heeft. Deze coating zit standaard op alle universele buitenschroeven van DynaPlus.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Hoenderdaal Fasteners en daarom hebben de schroeven van DynaPlus meerdere kwaliteitskeurmerken mogen ontvangen. Onafhankelijk onderzoek van het Zweedse onderzoeksinstituut SITAC heeft aangetoond dat de gecoate Dynaplus® schroeven glansrijk de zoutsproeitest doorstaan met meer dan 2000 uur blootstelling volgens de Nordtest-methode ‘’NT MAT 003’’. Dit is een betere roestbestendigheid dan RVS A2 en hiermee voldoet Dynaplus® AR-coating ruimschoots aan de hoogste norm voor corrosiebestendigheid: SP SITAC C4. Alle Dynaplus® schroeven worden geproduceerd met kwaliteitsborging volgens QS 9000 en ISO 9001-2000 en zijn CE-gekeurd volgens NEN-EN-14592. De Unischroeven en Beslagschroeven mogen tevens het SKH 98-08 keurmerk voor inbraakwerendheid voeren.