Hoenderdaal Fasteners

Hoenderdaal Fasteners

DynaPlus is een merk van Hoenderdaal Fasteners, a ruim 50 jaar de schroevenspecialist. De schroeven van DynaPlus zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak. Met de schroeven kan snel, eenvoudig en veilig gewerkt worden en ze functioneren optimaal in verschillende soorten bouwstoffen. Topkwaliteit schroeven ontwikkeld in Nederland. In het schroevenlab in Veenendaal worden de schroeven continue ontwikkeld om ze nog beter te maken. Alle schroeven worden, voor ze in productie gaan, uitvoerig getest en ze zijn gegarandeerd geschikt voor duurzaam en veilig gebruik in de praktijk.

De verschillende soorten schroeven

DynaPlus biedt verschillende soorten schroeven aan, zodat er voor iedere klus een passende schroef is! De soorten schroeven, die DynaPlus aanbiedt:

 • Beslagschroeven
  Speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van deur- en raambeslag en voor het eenvoudig afstellen van scharnieren. De schroeven hebben een kleine kop, en breken minder snel. De kop van de beslagschroeven hebben een speciale platte vorm, zodat deze schroeven mooi verzinken in de schroefgaten van scharnieren en beslag.
 • Glaslatschroeven
  Bij het plaatsen van glaslatten, gebruikt u glaslatschroeven om het beste resultaat te krijgen. De glaslatschroeven zijn zo ontwikkeld dat de glaslatten zonder voorboren eenvoudig bevestigd kunnen worden op de kozijnen.
 • MDF schroeven
  De MDF schroeven zijn perfect te gebruiken wanneer u gaat werken met MDF, maar ook voor de doe het zelf klus zoals het maken van meubels en andere interieurbouw klussen. De schroeven verzinken in het plaatmateriaal en schroeven in MDF zonder te splijten.
 • Houtbouwschroeven
  De houtbouwschroeven zijn er voor zowel indoor als outdoor houtbouw. De schroeven zijn ontwikkeld voor het fixeren van dragende houtconstructies. Daarbij zijn deze schroeven ideale houtdraadboutvervangers omdat ze vele malen sterker zijn en een hogere uittrekwaarde hebben.
 • Vlonder schroeven
  De sterkste vlonderschroef van Nederland! Het alternatief voor RVS vlonderschroeven zijn vlonderschroeven met een anti-roest-coating. Doordat de schroeven gemaakt zijn van gehard staal, zijn ze twee keer zo sterk als RVS vlonderschroeven en daardoor de ideale schroef voor de montage van hardhouten vlonderplanken.
 • Unischroeven platverzonken en cilinderkop
  De unischroeven zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak en zijn te verwerken in diverse bouwmaterialen. De schroeven hebben een speciale schroefdraad met een grove spoed, een unieke boorpunt en een transparant smeermiddel. Concreet betekent dit dat de schroeven vliegensvlug inschroeven, zonder voor te hoeven boren.
 • Tuinbeslagschroeven
  Voor het monteren van tuinbeslag, zoals hengen en duimhengen, raden wij aan om tuinbeslag schroeven te gebruiken. Deze schroeven maken het afhangen van hekwerk makkelijk doordat er geen gedoe meer is met slotboutjes, waarbij eerst nauwkeurig gemeten en voorgeboord moet worden.

DynaPlus biedt een passende schroef voor iedere klus!