RVS schroeven

RoestVastStaal schroeven

Bestel je RVS schroeven eenvoudig online in onze specialistische schroeven shop. Roestvast stalen schroeven zijn ideaal voor heel veel verschillende toepassingen. Ook en vooral buiten zijn ze erg handig, omdat ze tegen weer en wind roestbestendig zijn.

Ga naar:

Roest Vast Staal schroeven

RVS staat voor Roestvast staal, maar deze schroef is ook erg bekend onder de naam roestvrijstalen schroef. Het voordeel van RVS is dat deze schroeven bijna niet roesten doordat ze gemaakt zijn van een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. De RVS schroeven worden daarom ook vaak voor buiten gebruikt. Het nadeel van RVS is dat ze minder sterk zijn dan andere schroeven, ze kunnen hierdoor eerder breken. Pas hiermee op, en boor bijvoorbeeld eerst voor voordat de RVS schroef geplaatst wordt.

Soorten RVS Schroeven

RVS schroeven worden voornamelijk buiten gebruikt. Er zijn verschillende soorten RVS schroeven te vinden. Zo zijn er Torxschroeven die RVS zijn. Ook bestaan er RVS Vlonderschroeven, RVS Metaalschroeven en RVS schutting schroeven (tuinbeslag schroeven). De RVS schroeven zijn perfect om te gebruiken als voor het werken met hout.

Outdoor Houtbouwschroeven

De outdoor houtbouwschroeven zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden van houten balken in de directe buiten atmosfeer. Perfect te gebruiken voor het monteren van veranda’s, overkappingen op het terras en andere dragende houtconstructies. De outdoor houtbouwschroeven zijn gemaakt van gehard carbonstaal en beschikken over een anti-roest-coating. Dankzij het grote klembereik van de tellerkop, zijn deze schroeven ook goed te gebruiken voor het monteren van zachte plaatmaterialen zoals isolatiemateriaal of houtwolcementplaten.

Bij Schroef.nl vind je het bevestigingsmateriaal dat nodig is voor specifieke klussen en doeleinden.

Click me!