Schroeven voor Trespa®

Ivana Trespa® schroeven zijn speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van gevelplaten, zoals HPL gevelbekleding, vezelcementgebonden gevelbekleding en steenwol- of steenvezel gevelbekleding. AlleTrespa® schroeven zijn, voorzien van een VZ® coating. In praktijk betekent dit, dat er bij Trespa® schroeven géén spleetcorrosie zal optreden waardoor er nooit roeststrepen ontstaan op het paneel. Testen hebben uitgewezen dat deze anti corrosiebehandeling ook in een omgeving bij zee of in een zwaar industrieel gebied de juiste oplossing is.

De Ivana Trespa® schroeven, de VZ® coating en de lakken zijn diverse keren getest en aan laboratoriumproeven onderworpen. De diverse testrapporten zijn op aanvraag beschikbaar, evenals ons Trespa® schroeven Garantiecertificaat. De Ivana Trespa® schroeven zijn op de kop voorzien van een UV-bestendige, krasvaste moffellak. Deze lak voldoet aan de hoogst mogelijke eisen voor wat betreft duurzaamheid en belastbaarheid.

Gekleurde schroeven in RAL kleuren

De Ivana Trespa® schroeven worden door Schroef.nl in vele honderden kleuren geproduceerd. Voor elke gevelplaat kan een bijpassende schroef geleverd worden. Zo nodig wordt een nieuw uniek recept gemaakt, zodat er altijd een 100% match gegarandeerd kan worden. Sinds kort worden de Ivana Trespa® schroeven ook voorzien van een nieuw ontwikkelde MATTE lak. 

Speciale Ral kleur schroeven nodig? Geen probleem stuur ons een mail of bel ons op 0522-252847.

Elke RAL kleur is leverbaar. Houd voor RAL kleuren die niet op voorraad zijn rekening met ongeveer twee weken levertijd.

Trespa schroeven: trespa kleuren RAL

Klik op de afbeelding om RAL kleuren te zien

Scherpe punt en schroefdraad

Door de extra scherpe punt is de Trespa® schroef snel te centreren en te verwerken. Door de scherpe schroefdraad wordt een zeer hoge uittrekwaarde verkregen. De kop is voorzien van een Torx T-20 indruk welke door zijn zes drukpunten lakbeschadiging voorkomt. Per verpakking wordt een passend bit meegeleverd. Hiermee is de juiste passing gegarandeerd.

ga naar alle trespa schroeven