Video's

Wil jij meer leren over schroeven? Wil je testen bekijken en zien welke schroef de beste is voor jouw klus? Wij hebben de interessantste schroef video’s voor je verzameld.

Ivana

Ivana biedt A-merk kwaliteitsschroeven aan. Altijd een hoge kwaliteit en een stevige binding met de schroeven van Ivana! Naast schroeven heeft Ivana ook nog een uitgebreid assortiment in onder andere bits sets en gereedschappen. Zo kan iedere klus op een goede en veilige manier afgerond worden.

ga naar ivana schroeven

Dynaplus

Dynaplus® is een professioneel Nederlands schroevenmerk. Ontwikkeld voor de vakman, voor optimaal schroefgemak. Je moet er snel, eenvoudig en veilig mee kunnen werken én ze moeten optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen.

Dynaplus® is een merk van schroevenspecialist Hoenderdaal Fasteners b.v uit Veenendaal. Zij kennen de markt, de toepassingen, de bouwstoffen en de behoeftes van de professionele gebruiker en vertalen dit in de beste schroeven.

ga naar dynaplus schroeven

Dynaplus Testserie

Een schroef is niet zomaar een schroef… In het schroevenlab van Dynaplus worden alle schroeven getest zodat ze gegarandeerd geschikt zijn voor duurzaam en veilig gebruik in de praktijk. In onderstaande testvideo’s wordt het verschil laten zien tussen verschillende soorten en kwaliteiten schroeven. 

Spax

Spax is een merk die onder andere de hoogwaardige Wirox schroeven aanbiedt. Deze schroeven zijn gekenmerkt door hun lage indraaiweerstand en hoge uitrekwaarde. Tevens biedt Schroef.nl het vlondersysteem van Spax aan. Dit assortiment bestaat uit onder andere RVS schroeven, vlonder pads en afdekband.

Zoek je een specifieke Spax schroef? Kijk dan eens op de Spax schroevenvinder.

ga naar spax schroeven

HECO Schrauben

Richtinggevende schroef- en bevestigingstechniek van HECO. Een schroef is maar een klein stukje metaal. Maar een groot stuk veiligheid. Daarom worden alle schroeven van HECO aan veeleisende kwaliteitscontroles onderworpen. 

ga naar heco schroeven