Spax

Bekijk nu het uitgebreide assortiment Spax schroeven bij Schroef.nl. Spax is een merk die onder andere de hoogwaardige Wirox schroeven aanbiedt. Deze schroeven zijn gekenmerkt door hun lage indraaiweerstand en hoge uitrekwaarde. Tevens biedt Schroef.nl het vlondersysteem van Spax aan. Dit assortiment bestaat uit onder andere RVS schroeven, vlonder pads en afdekband.

De schroeven van Spax zijn er in veel verschillende soorten en maten. De schroeven van dit Duitse schroevenbedrijf zijn zo ontworpen dat het eindresultaat er altijd goed uitziet en dat de schroef een zo groot mogelijke draagkracht heeft.

Zoek je een specifieke Spax schroef? Kijk dan eens op de Spax schroevenvinder.

Ga naar schroeven:

Ga naar gereedschap:

Spax RVS Schroeven

De schroeven van ABC Spax zijn er in veel verschillende soorten en maten. De schroeven van dit Duitse schroevenbedrijf zijn zo ontworpen dat het eindresultaat er altijd goed uitziet en dat de schroef een zo groot mogelijke draagkracht heeft.

Spax RVS Schroeven assortiment

Het spax assortiment bij Schroef.nl bestaat uit: houtschroeven, beslagschroeven, spaanplaatschroeven, vlonderschroeven en meer.

RVS

RVS staat voor Roestvast staal, maar deze schroef is ook erg bekend onder de naam roestvrijstalen schroef. Het voordeel van RVS is dat deze schroeven bijna niet roesten doordat ze gemaakt zijn van een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. De RVS schroeven worden daarom ook vaak voor buiten gebruikt. Het nadeel van RVS is dat ze minder sterk zijn dan andere schroeven, ze kunnen hierdoor eerder breken. Pas hiermee op, en boor bijvoorbeeld eerst voor voordat de RVS schroef geplaatst wordt. 

Soorten RVS Schroeven

RVS schroeven worden voornamelijk buiten gebruikt. Er zijn verschillende soorten RVS schroeven te vinden. Zo zijn er Torxschroeven die RVS zijn. Ook bestaan er RVS Vlonderschroeven, RVS Metaalschroeven en RVS schutting schroeven (tuinbeslag schroeven). Bij Schroef.nl vind je het bevestigingsmateriaal dat nodig is voor specifieke klussen en doeleinden. 

Spax RVS schroeven koop je online bij Schroef.nl