Spax

Spax is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige Wirox en RVS schroeven. Deze schroeven zijn gekenmerkt door hun lage indraaiweerstand en hoge uittrekwaarde. Bij Schroef.nl vind je Spax schroeven in veel verschillende soorten en maten. Tevens vind je bij ons bits en het vlondersysteem van Spax. Dit systeem bestaat onder andere uit RVS schroeven, vlonder pads en afdekband.

Spax schroeven worden in Duitsland ontworpen en geproduceerd. Zo kan je er vanuit gaan dat het eindresultaat er altijd goed uitziet en dat de schroef een zo groot mogelijke draagkracht heeft.

Ga naar schroeven:

Ga naar gereedschap:

Spax schroeven

Schroeven van Spax geven niet alleen en mooi eindresultaat, maar hebben ook een grote draagkracht. Zo ziet je bouwwerk er niet alleen mooi uit maar is het ook stevig. De Spax schroeven zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Bij Schroef.nl vind je ze in RVS en met Wirox-coating. Welke schroef je precies gebruikt hangt af van de situatie. Ongeacht van het type schroef is het belangrijk om hem met de juiste schroevendraaier of het juiste schroefbit te bevestigen. Zo voorkom je dat de schroef beschadigd raakt. Zeker wanneer je een constructie voor buiten maakt is het belangrijk om beschadigingen aan de schroef te voorkomen, omdat elke beschadiging de kans dat de schroef gaat roesten groter maakt.

Spax RVS schroeven

RVS staat voor Roestvast Staal, hoewel het ook vaak roestvrijstaal genoemd wordt. Zoals de naam al aangeeft roesten schroeven gemaakt van RVS bijna niet. Dit kan doordat ze gemaakt zijn van een legering van ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Hierdoor zijn RVS schroeven uitermate geschikt om buiten te gebruiken.

Spax Wirox schroeven

De Spax Wirox coating is een speciale coating voor de schroef. De Wirox laag zorgt ervoor dat de schroef een hogere corrosiebescherming en oppervlaktehardheid heeft dan traditioneel verzinkte schroeven. Hierdoor is de schroef resistenter bij mechanische belasting. De Wirox schroef is geschikt voor het maken van buitenconstructies waarbij hij niet direct aan het weer wordt blootgesteld. Denk hierbij aan het maken van een carport of pergola. Als bonus is de Wirox laag chroomvrij, waardoor zowel de productie als het gebruik milieuvriendelijker is dan de traditionele oppervlakken.

 

Spax schroeven koop je online bij Schroef.nl

Bij Schroef.nl koop je hoogwaardige schroeven van bekende merken. Zo ben jij ervan verzekerd dat je bevestigingsmaterialen koopt waarmee je jouw klus op professionele wijze uit kunt voeren. Naast de albekende Spax schroef vind je bij ons ook schroeven van Ivana, Woodies, Dynaplus en Heco. Schroef.nl heeft niet alleen bevestigingsmaterialen, maar ook gereedschap, pluggen, ijzerwaren, en andere bouwproducten. Je vindt daarom altijd wat je nodig hebt om van je klus een succes te maken. Ben je op zoek naar een specifiek product? Door onze handige zoekbalk of zoekfilters te gebruiken krijg je alleen dat te zien waar jij naar op zoek bent. Weet je niet zeker welke materialen het meest geschikt zijn voor jouw klus? Lees hier onze tips voor materiaalkeuze, bijvoorbeeld over welke schroef je het best kunt gebruiken, of welke kit bij jouw klus past.

Bestel je voor 16.00, dan wordt je bestelling vandaag verzonden. Wanneer je voor meer dan €50,- besteld dan wordt je bestelling gratis verzonden. Heb je toch niet het juiste besteld? Geen probleem! Binnen 30 dagen kun je eenvoudig retourneren met geldteruggarantie.