De sterkste vlonderschroeven van de BeNeLux

Anti-Roest Vlonderschroeven bij Schroef.nl

De anti-roest vlonderschroeven zijn gemaakt van gehard staal waardoor ze twee keer zo sterk zijn als RVS vlonderschroeven en daardoor de ideale schroef voor de montage van hardhouten vlonderplanken. In veel gevallen is deze schroef te gebruiken zonder voorboren en door het ontwerp van de schroef heb je geen last van schroeven die afbreken tijdens het indraaien. Zo kun je de vlonder snel en eenvoudig plaatsen. Door de zelfherstellende anti-roest-coating biedt een permanente corrosiebescherming aan de schroef.

RoestVastStaal (RVS) Vlonderschroeven

De Spax vlonder schroeven zijn gemaakt van RoestVastStaal, waardoor ze perfect zijn voor buitengebruik. Een vuistregel voor de lengte van je vlonderschroef is de dikte van de vlonderplank X 2½ Een handige tool om te bepalen wat je precies nodig bent om een vlonder te bouwen is de Spax vlonder calculator

Terrasschroeven

Een terrasschroef of vlonderschroef is een geharde schroef voor het bevestigen van vlonderplanken op terrassen. De smalle kop van de terrasschroef dan wel vlonderschroef valt precies in de groef van terrasplank. De terrasschroef / vlonderschroef is voorzien van een splitpoint zodat deze zich gemakkelijk in hardhout laat schroeven. De stalen Terrasschroeven zijn voorzien van een anti roest coating, zodat het weer geen invloed kan hebben op het corroderen van de schroeven. De stalen schroeven zijn extra hard en hebben een uiterst scherpe punt zodat ze ook zonder voorboren in het hardste hout gedriaaid kunnen worden.

RoestVastStaal Terrasschroeven

Voor het mooiste resultaat gebruik je RVS vlonderschroeven die extra gehard zijn zodat ze niet snel zullen bereken. Het is raadzaam deze voor te boren met een verzinkboor!