Heco

Je Heco schroeven bestel je eenvoudig bij Schroef.nl! Bekijk nu ons uitgebreide Heco assortiment.

Ga naar schroeven:

Ga naar gereedschap:

HECO-TOPIX®-plus: een verdraaid mooie schroef

De HECO-TOPIX®-plus is een professionele houtschroef met speciaal schroefdraad. Zo maakt HECO-TOPIX®-plus jouw werk eenvoudiger. Deze schroef combineert de beste eigenschappen van het HECO-assortiment. Hij heeft namelijk de eigenschappen van MagicClose, GripFit en PerfectPitch. HECO-TOPIX®-plus is de perfecte schroef voor vrijwel alle toepassingen.

 

MagicClose

Deze gepatenteerde voldraad trekt houten onderdelen spleetvrij samen zonder dat de onderdelen met een lijmklem worden gespannen. De veranderende stijging van de schroefdraadspoed zorgt ervoor dat de schroef aan de voorkant ‘sneller’ is dan aan de achterkant. Dit zorgt voor een samentrekeffect. Het is hierdoor niet nodig om een deeldraadschroef te gebruiken. Een schroef met MagicClose schroefdraad heeft daarnaast een hoger lastniveau dan een deeldraadschroef. Ook kun je kortere schroeven gebruiken. Zo bespaar je tijd en materiaalkosten.

 

GripFit

De HECO-Drive met GripFit effect maakt het mogelijk om met één hand te werken door te zorgen dat de schroef op het bit geklemd wordt. Dit systeem werkt niet magnetisch, maar mechanisch. Hierdoor werkt het ook met RVS schroeven. De HECO HD-bits lopen conisch uit elkaar, waardoor de schroef aan het bit “plakt”.

 

PerfectPitch

De PerfectPitch-technologie houdt in dat de schroefdraadspoed afhankelijk van de lengte van de schroef geoptimaliseerd is. Bij korte schroeven maakt een geringe spoed het moeilijk om de schroef dol te draaien.  Bij lange schroeven maakt een hoge spoed het juist mogelijkom snel in te draaien.