Bouwmarkt

Voor elke klus, de juiste schroef!

Schroef.nl is de online bouwmarkt, gespecialiseerd in schroeven. Bij Schroef.nl vindt u de juiste schroeven voor elke doe-het-zelf klus, verbouwing en voor het buitenonderhoud. Of u nu het huis of de badkamer aan het verbouwen bent, een aanbouw bouwt of schroeven nodig heeft voor het tuinonderhoud, u vindt alle benodigde schroeven in onze online winkel. Ons brede assortiment biedt naast schroeven ook gereedschappen aan voor iedere klusser en voor de professionele klusjesman.

Persoonlijk advies voor een stevig resultaat

Wij weten dat wij het lastig kan zijn om de juiste schroef te vinden, elke klus heeft namelijk zijn eigen schroef die het beste resultaat geeft. Zo heeft u voor het plaatsen van uw vlonder de juiste lengte vlonderschroeven nodig, buitenschroeven bij het plaatsen van uw schutting en MDF schroeven bij bijvoorbeeld een interieurbouw klus. Onze klantenservice helpt u graag verder bij het vinden van de juiste schroeven voor uw klus, zodat u zeker kan zijn van een stevig resultaat!

Uw schroeven kopen in onze online bouwmarkt

Bestel uw schroeven eenvoudig, snel en goedkoper in onze webshop. Besteld u voor meer dan € 50,-, dan wordt uw bestelling GRATIS verzonden.